Smash Norge

om oss

Et samlepunkt for Norges Smash Bros.-miljø - flere turneringer i året, samhold og et nettverk av dedikerte spillere

Hvor startet vi?

Historien til Smash Norge startet på et gammelt nettbasert «Nintendo-forum» et par år etter lanseringen av det andre «Smash»-spillet, Super Smash Bros. Melee. En rekke norske mennesker hadde en felles interesse for den mer avanserte siden av spillet, og etter nesten et tiår med turneringer sparket i gang av unge og dedikerte ildsjeler ble det bestemt at interessen burde samles under et felles miljø. Senere den 9. juni 2014 ble Smash Norge født med formål om å synliggjøre Smash som en hobby, en interesse og et tilskudd til norsk e-sport.

Hva gjør vi?

Frem til den dag i dag har det blitt arrangert hundrevis av fysiske turneringer hvor hele spillserien Super Smash Bros. har vært representert. Turneringene våre er ikke utelukkende ment for de som ønsker å konkurrere, da mange også kommer for å sosialisere med felles interesserte. Vi ønsker også å kunne bistå andre miljøer og har i tillegg arrangert turneringer i spill som Rivals of Aether, Tekken, Street Fighter og Slap City. Vi skylder en stor del av vår suksess til en viktig drivkraft i vår vekst – vårt samarbeid med House of Nerds Løren fra 2014 helt frem til Mars 2020.

Hvordan har COVID-19 påvirket oss?

Siden COVID-19 brøt ut har turneringene og miljøet vårt vært å finne på nettet, i hovedsak på den digitale platformen Discord. Etter en lang periode uten noen fysiske arrangementer så hadde vi et samarbeid med Eldorado Esport i høsten 2021. Eldorado er et splitter nytt lokale midt i Oslo sentrum som er dedikert til norsk e-sport, og vi er takknemlig for å ha hatt et midlertidig hjem. Vi oppdaterer fortløpende når vi holder turneringer, og er alltid åpne for dialoger rundt samarbeid og lokaler hvor vi kan arrangere turneringer – send oss gjerne en mail!

Styremedlemmer

Simen Nilsen

Styreleder

Simen Dohrmann “Simnil” Nilsen, 20 år, tiltrer ledervervet som sin første stilling i Smash Norge. Simen har vært del av miljøet i Østfold siden 2015 og ble aktiv i det norske miljøet i 2020. Han har flere års erfaring med å organisere turneringer. Han er kompetitiv Smash Ultimate spiller, og er en av de beste Little Mac spillerene i Europa. På siden liker Simen friluftsliv, trening og politikk, og han studerer i Oslo for å bli lærer.

Astrit Mehmeti

Nestleder

Astrit “Gardex” Radenovic Mehmeti, 27 år, har vært med i Smash Norge siden grunnleggelsen i 2014 og har vært nestleder i et par år nå. I tillegg var han med og grunnla Smash Trondheim. Astrit liker godt å konkurrere i de fleste fighting-spill, men bidrar like fullt på det sosiale da han har vært turneringsarrangør i over 10 år. Du har faktisk kanskje sett han spasere rundt iført en oransje lue, eller hørt han brøle ut hvem som skal spille mot hvem. Han liker lavbudsjetts full CGI-show, å se på skiskyting, og generelt bare å kose seg!

Johan Kamfjord

Pr-Ansvarlig

Johan “Loaq” Mørkhagen Kamfjord, 25 år, har vært med i Smash Norge siden 2021 og debuterte i foreningen som øvrig styremedlem. Etter ett år tok han over som PR-ansvarlig. Han synes det er veldig spennende å kunne bidra til foreningen i form av rådgivning og tiltak på kommunikasjonsområdet. Når han ikke driver med Smash Norge-relaterte ting jobber han som kommunikasjonsrådgiver, og er alltid oppdatert på alt innen esport!

Hvem jobber vi med?

Smash Norge takker Hyperion (Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser) for deres økonomiske bidragsytelse og innsats for å ivareta fritidsinteresser i Norge, noe som har bidratt stort til vår store vekst siden 2014. Vi vil også takke Eldorado Esport for å ha tatt oss imot i løpet av pandemien, og latt oss arrangere turneringer fra August til November, i 2021. Vi takker for samarbeidet.