Smash Norge

galleri

Eclipse og Eclipse 2

I 2015 og 2016 arrangerte vi Eclipse og Eclipse 2 med Pressfire i spissen, henholdvis i Kanonhallen på Løren i Oslo, og Thon Hotel Gardemoen. Det dukket opp godt over 300 deltakere på begge turneringene, og vi hadde innreisende fra store deler av Europa, i tillegg til USA og Canada.

I Melee så gikk Adam «Armada» Lindgren fra Sverige gikk av med seieren på Eclipse og Eclipse 2. SmashSK fra Sverige vant Super Smash Bros. for Wii U på Eclipse, mens Mr. R fra Nederland tok førsteplassen på Eclipse 2.

Eclipse har vært en av Smash Norge sine største arrangementer, med profesjonell livestream, dyktige kommentatorer og en fullspekket arena med tilskuere som fulgte de intense sluttspillene. Noen kjente fjes som dukket opp var blant annet Armada (Sverige), Leffen (Sverige), Axe (USA), Plup (USA), Ice (Tyskland), Trif (Spania), Kage (Canada), Mr.R (Nederland), Sodrek (Tyskland), iStudying (Nederland) og WiiASE (Norge).

Se resultater Eclipse og Eclipse 2 ved å klikke på lenkene under:

Vivaldi Summer 2019

Vivaldi Summer 2019

I samarbeid med House of Nerds så arrangerte vi åtte Smash-turneringer under merkenavnet Vivaldi, basert på komponisten og hans verk rundt de fire årstidene. 

Vivaldi Summer var en av få store turneringer arrangert av Smash Norge som var inndelt i to ulike helger, og hadde samlet sett et deltakerantall på over 200. Pipsqueak besøkte oss fra Sverige og gikk seirende ut i Melee etter en god kamp mot norske Pricent i finalen. I Ultimate så var det WiiASE som tok seieren over Whoophee, med finske Lancelot på tredjeplassen.

Resultatene til Vivaldi Summer-turneringene finner du her: 

Bæra_Apex2014
crowd-shot-smash-norge
teams-smash-norge-tournament
1-vs-1-match
1-vs-1-on-stream
multiple-players-playing-tournament

Vivaldi Winter 2019

Turneringene snittet på i underkant av 200 deltakere over nesten to år og har hatt deltakere fra bl.a Norge, Sverige, Danmark, Spania, England og Tyskland.

Vivaldi Winter 2019 var den siste store, fysiske, turneringen Smash Norge arrangerte før Pandemien brøt ut.

Pricent, Norges høyeste rangerte Melee-spiller på den tiden, gikk seirende ut i Melee med voff3 og Sverre på de resterende pallplassene. I Ultimate var det Hudet som vant over WiiASE etter at sistnevnte hadde kjempet seg hardt gjennom ni runder i loser’s bracket.

Er du nysgjerrig på resultatene, finner du de her: