Smash Norge

ofte stilte spørsmål

Alle turneringer blir annonsert på Smash Norge sin Discord: https://discord.gg/YuPtu8YzC8

Nå er det enklere enn før å bli medlem i vår forening! Trykk her for å fylle ut din kontaktinformasjon og betale medslemkontingenten med Vipps. 

Smash Norge får sine økonomiske midler ved hjelp av en ordning som heter Frifond. Denne ordningen baserer økonomisk støtte relativt til antall medlemmer under 26 år, så ved å bistå oss med medlemsavgiften på 50 kr vil du kunne støtte Smash Norge inn mot det neste foreningsåret. Alt arbeid som gjennomføres av Smash Norge er frivillig innsats fra dedikerte ildsjeler og absolutt alle midler vil gå tilbake til våre medlemmer i form av mer utstyr på turneringer, eller f. eks ulike medlemfordeler som rabatter eller medlemseksklusive turneringer med premier. Det er veldig raskt og enkelt å melde seg inn, trykk “bli medlem” og følg instruksene

De aller fleste miljøene i Norge har egne Discord-servere, de finner du her:
Bergen: https://discord.gg/0b7M7SOdFcJm685w
Trondheim: https://discord.gg/gkbzA3g
Stavanger / Rogaland: https://discord.gg/AYUc7UU
Haugesund: https://discord.gg/XHxqMYy
Vestfold: https://discord.gg/D2vBYFm
Sørlandet: https://discord.gg/ZVtm9WeWNs
Nord-Norge: https://discord.gg/HUYqqmM
Østfold (Ultimate): https://discord.gg/HYM3HKA

Utenfor pandemiperioden, så hadde vi ofte alt fra 20-60 mennesker fysisk tilstede på våre ukentlige arrangement i helgene. På større arrangementer som Vivaldi-serien vi hadde tidligere kunne det ofte være over 200 deltakere.