Smash Norge

Årsmøte 2017 overstått!

Søndag den 24.september holdt Smash Norge årsmøte i lokalene til House of Nerds på Løren. Årsmøtet ble holdt sammen med House of Smash 52 og det var gratis pizza til alle fremmøtte.

Vi går nå inn i vårt fjerde år som forening, og som vi gjør på årsmøtet hvert år diskuterer vi året som har vært og også året som kommer. I tillegg foretas det nytt valg av styremedlemmer, noen fortsetter og noen forlater oss så nye ildsjeler strømmer til.

Årsmelding

Smash Norge har holdt sine faste aktiviteter som House of Smash, Garelaf og DrømmeLAN. I tillegg har vi i samarbeid med Pressfire holdt norges største smashturnering hittil, Eclipse 2. Hvor vi leide et hotell ved Gardermoen og 400 smashere fra verden over møtte opp for turneringer i Melee og Smash for Wii U.

 

Vi har vært mindre aktive på promotering i år grunnet manglende kapasitet blant de erfarne og de som kan disponere bil. Men vi har derimot jobbet med å forbedre turneringsopplevelsen på de eksisterende prosjektene, og nye ildsjeler har fått spillerom. Paf har lagt inn masse arbeid i å utvikle og drive streamen, og har sammen med innkjøp av nytt utstyr hevet standarden på streamen vår masse. Toa har vært veldig aktiv som TO både på DrømmeLAN hvor han tok over hovedansvaret for å kjøre brackets, og han har holdt mange House of Smash. Han har også sammen med Asker Smash (AS) startet en ny turneringsserie som heter Plankekjøring og bidrar til høyere smashaktivitet.

 

I tillegg har vi tegnet en partnership avtale med twitch.tv som gjør at streamen vår kan vises på forsiden til twitch i Norge. Og vi får flere verktøy for å bedre opplevelsen for seerne, i tillegg til at streamen blir en inntektskilde for Smash Norge.

 

For året som kommer ønsker vi å starte opp en ny turneringsserie med intervall hvert kvartal og følger årstidene. Målgruppen er i første omgang hele Norge og vi vil ha med mulighet for overnatting, videre ønsker vi å utvide til å fokusere på internasjonalt oppmøte.

 

Vi ønsker også å nå frem til flere aktører og arrangementer hvor vi kan promotere Smash Norge og det norske smashmiljøet.

 

Takk for et flott smash år! La oss gjøre det neste minst like bra!

 

Smash Norge

 

 

Norges storturnering var helt kanon!

Tidenes største norske Smash-turnering er over for denne gang etter en forrykende konkurranse om den gjeve prispotten på hele 107 000 norske kroner for Melee. Det ble imidlertid bare en brøkdel av pengene som havnet i norske spilleres lommer da konkurransen utenlands fra var ekstrem tøff. Blant favorittene for å vinne konkurransen var naturligvis Alliance|Armada og Team SoloMid|Leffen, mens nevneverdige utfordrere var store og kjente navn som Tempo|Westballz, Tempo|Axe, Panda Global|Plup, mYInsanity|Ice, JJ|Overtriforce og Android.

Armada takes Eclipse

(more…)

Kun én nordmann i topp 3 Melee på DrømmeLAN 5.0

DrømmeLAN 5.0 i Sandvika forrige helg ble for mange ansett som en ypperlig anledning til å finpusse ferdighetene i forkant av episke Eclipse. Det ble spilt turnering i både Melee, Smash 4 og Project M (PM). De to førstnevnte hadde både en pro- og en amatørbracket (også kalt adventurebracket) etter en runde med gruppespill. Resultatene ble som følger: (more…)

Vellykket Melee-stand hos Retroland på Spillexpo

Smash Norge ble invitert av Retroland til å arrangere en turnering i Super Smash Bros. Melee som en del av deres stand på Spillexpo i Lillestrøm fredag 6. november. I kampen om førstepremien (valgfritt spill inntil 500,- sponset av Retroland) kjempet 35 deltagere fordelt over fem setups. Turneringen gikk naturligvis som smurt og det ble god tid til friendlies både før og etter turneringen!

Underveis ble Smash Norges nyopprettede Snapchat-konto tatt i bruk for første gang. Om du kun vil ha noen utdrag, sjekk bildene under. Om du er awesome og vil følge oss på Snap, legg oss til på: smashnorgesnap

IMG_2902
(more…)